×
Ez a weboldal sütiket használ, a folytatással hozzájárulsz ezen adatok használatához. További információ

Monitor védőszemüveg - Digital Relax felületkezelés

Posted by akos 2016/07/26 0 Comment(s) Hasznos tanácsok,

Monitor védőszemüveg

A szemre ható digitális stressz

Több mint 8 órán keresztül számítógépes munkát végez, minden félórában rápillant okostelefonjára és esténként a tv előtt pihen?
Így mikor pihenteti a szemét?

Fáradt szem szemüveg számítógép

Mi is az a nagy energiájú látható fény (más néven HEV, azaz high-energy visible light)?

A televízió, a tablet, a számítógép vagy az okostelefon nagyobb mennyiségben bocsát ki kék fényt. Ez a nagy mennyiségű fény károsíthatja látásunkat vagy megzavarhatja szervezetünk belső ritmusát.

Rendelje meg új szemüvegét Digital Relax bevonattal most

Tünetek:

Homályos látás

Ha hosszan használjuk okostelefonunkat vagy tabletünket - ezek természetellenes fényforrások, egy idő után ez homályos látáshoz vezethez.

Fejfájás vagy migrén

A fejfájás vagy migrén tipikus következménye egy hosszú, számítógép előtt töltött munkanapnak , amit a digitális eszköz intenzív kék fénye,( high-energy visible light-HEV ) okoz.

Száraz szem szindróma

Száraz a szeme egy hosszú, irodában töltött nap után? Ezt mindannyian ismerjük – főleg, ha sokáig és túl közelről nézzük a számítógépet vagy a tabletet.

Alvászavarok

A természetellenes kék fény megnövekedett aránya káros lehet a szervezet melatonin szintjére. Szervezetünk belső ritmusa összezavarodhat, ami alvászavarhoz vezethet.

Szeme védelme

Monitorok, kijelzők és képernyők – mind részei mindennapi életünknek. Minden technikai újítás tovább növeli szemünk igénybevételét. A Digital-Relax bevonat egy innováció, ami a szemet érő digitális stressz mértékét csökkenti.

A Digital-Relax bevonat minden körülmények között megvédi szemét a digitális eszközök által kibocsátott kék fény káros hatásaitól.

Opti24 optikus tanácsa

Ákos javaslata: a Digital Relax szemüveget egész nap viselheti.

  • Munkahelyén: szeme friss és ellazult még egy hosszú, számítógép előtt eltöltött munkanap után is.
  • Otthonában: esténként TV-t néz vagy az interneten szörfözik? Szeme a Digital-Relax bevonatnak köszönhetően ekkor is pihen.
  • Szabadidejében: számítógépes játékot játszik? E-book-ot olvas? A Digital-Relax bevonattal mindezt probléma nélkül megteheti.

 

Digital Relax szemüveg bevonat

Figyelem:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Digital-Relax bevonatról enyhe kék visszfény tükröződik vissza és nagyon gyenge, barna alapszínnel rendelkezik!

Rendelje meg új szemüvegét Digital Relax bevonattal most