×
Ez a weboldal sütiket használ, a folytatással hozzájárulsz ezen adatok használatához. További információ

Megfelelő szemüvegkeret választása

Posted by akos 2016/07/26 0 Comment(s) Hasznos tanácsok,

szemüveg kiválasztása

Milyen a megfelelő szemüveg?

A legjobb minőség, az Ön igényeire szabva. A jó szemüveg ismérve, hogy tökéletesen illik az arcformájához és emellett tökéletes kidolgozással büszkélkedhet. Így Ön sokáig élvezheti a jó látási élményt, úgy hogy közben jól is néz ki! Az Opti24 nagy hangsúlyt fektet az első osztályú minőségre, mindezt úgy, hogy közben tartósan alacsony árakat biztosít. Ez Önnek a gyakorlatban azt jelenti, hogy magas minőségű felületkezelt szemüveglencséket és első osztályú szemüvegkereteket talál nálunk. Megfelelő ápolás mellett bármelyik szemüvegünk éveken át megbízható társa lehet. Ilyen alacsony áron ez csak úgy lehetséges, hogy a megfelelő helyen és kedvező árakon szerezzük be a szemüvegeket és ebből az árelőnyből Ön is közvetlenül részesül.

Milyen szemüveg illik hozzám?

Ha a kinézetről van szó, típus kérdése, hogy kinek milyen szemüveg áll jól. Nem minden szemüveg áll ugyanis minden embernek jól. Ez egyrészt az egyéni ízléstől és stílustól, másrészt pedig az arcformától függ.
Legyen szó törésálló fémkeretekről, sokoldalú műanyag keretekről vagy ultrakönnyű titán keretekről: az opti24-nél mindenki megtalálja a maga számára megfelelő szemüvegkeretet! Ezen felül az opti24-nél kínált valamennyi keretet allergiások is viselhetik. Hogy miért érdemes az egyes anyagokból készült kereteket választani, arról itt olvashat...

typ Opti24

Ákos javaslata:
  • Minden embernek más szemüveg áll jól.
  • Viseljen olyan szemüveget, ami Önnek tetszik!
  • A választás egyéni ízléstől és stílustól függ.

Szemüveg keret típusok

Az Opti24 három alapvető kategóriát kínál a szemüveg kerete alapján: Teljes keretes szemüvegek, félkeretes -ú.n. damilos- szemüvegek és keret nélküli (fúrt) szemüvegek.
A keret nélküli szemüvegek egy elegáns vonalat testesítenek meg, decens hatást keltve. A félkeretes szemüvegek finom hatást keltenek, ám mégis eléggé láthatóak, míg a teljes keretes szemüvegek egy teljesen új benyomást és megjelenést biztosítanak.

Teljes szemüvegkeretek

Teljes szemüvegkeretek

A teljes keretes szemüvegek a „klasszikus” értelemben vett szemüveget testesítik meg. Ma már különböző anyagokból gyártják (fém, műanyag, titán), különböző formában és színben. A teljes keretes szemüvegek kínálata a sportostól, lezsertől kezdve a klasszikuson, elegánson keresztül a nagyon divatos, extravagánsig terjed. A teljes keretes szemüvegekkel tökéletesen kifejezheti stílusát! Mivel domináns szerepet játszik az arcon, egy teljesen új arckifejezést biztosít az Ön számára, vagy segít alakítani és kiemelni az Ön stílusát. A teljes keretes szemüvegek biztosítják a legnagyobb védelmet az üveg számára.

NŐI TELJES SZEMÜVEGEKFÉRFI TELJES SZEMÜVEGEK

Damilos szemüvegkeretek

Damilos szemüvegkeretek

A damilos szemüvegek a teljes keretes és a keret nélküli szemüvegek közti kompromisszumot jelentik. A szemüvegek ezen típusa akkor ajánlott ha csak mérsékelten szeretné kihangsúlyozni arcának formáját. A félkeretek nagy része felül keretet tartalmaz, míg alul egy „szabad” részt, azonban kínálatunkban olyan modelleket is talál, amely kifejezetten a fordítottságának köszönheti rendkívüliségét és vonzóságát.

NŐI DAMILOS KERETEKFÉRFI DAMILOS KERETEK

Keret nélküli szemüvegek

Keret nélküli szemüvegek

A keret nélküli szemüvegek a legkevésbé feltűnő választást jelentik. Ez azt jelenti, hogy a fúrt szemüvegkeretek első ránézésre szinte láthatatlanok. Azoknak is ajánljuk, akiknek bár szükségük van szemüvegre, ám nem szeretnének változtatni a kinézetükön. Egyaránt népszerűek üzleti körökben is. Elegáns, tiszta és decens megjelenést keltenek. A keret nélküli szemüvegek, főleg a titánból készültek a minimális „keretük” ellenére nagyon tartósak és stabilak. A vásárlóink által leginkább kedvelt modell a Mackay és Davos titán szemüvegek.

NŐI FÚRT SZEMÜVEGEKFÉRFI FÚRT SZEMÜVEGEK

Szemüveg keret anyaga

Fém, titán vagy műanyag keret? A választás az Öné!
Legyen szó törésálló fémkeretekről, sokoldalú műanyag keretekről vagy ultrakönnyű titán keretekről: az opti24-nél mindenki megtalálja a maga számára megfelelő szemüvegkeretet! Ezen felül az opti24-nél kínált valamennyi keretet allergiások is viselhetik. Hogy miért érdemes az egyes anyagokból készült kereteket választani, arról itt olvashat bővebben.

Fém szemüvegkeretek

Fém szemüvegkeretek

Fém szemüvegkereteink különösen könnyűek, így kevésbé terhelik az orrot. A felhasznált nemesfém két további előnnyel rendelkezik: nem csak masszív, hanem emellett garantáltan rozsdamentes is. A fémből készült keretek ugyanakkor mindig elegánsnak és könnyűnek hatnak.

NŐI FÉM SZEMÜVEGEKFÉRFI FÉM SZEMÜVEGEK

Műanyag szemüvegkeretek

Műanyag szemüvegkeretek

A műanyag és a kreativitás – a kettő elválaszthatatlan egymástól. Az általunk kínált nagyon könnyű műanyag szemüvegkeretek a sokszínűségükkel és változatos formáikkal minden kívánságot kielégítenek. A műanyag segítségével egyenes, divatos vonalú és feltűnő, széles kereteket valósíthatunk meg.

NŐI MŰANYAG SZEMÜVEGEKFÉRFI MŰANYAG SZEMÜVEGEK

Titán szemüvegkeretek

Titán szemüvegkeretek

Különösen népszerűek a titán szemüvegkereteink. A titán körülbelül 50%-al könnyebb, mint a hagyományos szemüveg alapanyagok. Emellett nagyon stabil, így könnyű vékonyra csiszolni. Továbbá nagyon rozsdaálló az agresszív környezeti hatásokkal szemben.

NŐI TITÁN KERETEKFÉRFI TITÁN KERETEK