×
Ez a weboldal sütiket használ, a folytatással hozzájárulsz ezen adatok használatához. További információ

Extra felületkezelésű szemüveglencsék

Posted by akos 2016/07/26 0 Comment(s) Hasznos tanácsok,

Prémium műanyag szemüveglencsék

A szemüveglencsék minősége az Opti24-nél

Felületkezelt lencsével nagyobb látáskomfort érhető el.Ellentétben sok más optikával, mi nem számolunk fel a felületkezelésért felárat! Nagyobb látáskomfort alacsony áron: az opti24-nél Ön minden esetben extra felületkezelésű műanyag lencséket kap! Tükröződésmentes bevonat, UV-védelem valamint karcolásmentesítő-és szennyeződéstaszító réteg és kérésre színezett lencsék: mindez benne foglaltatik a 14,900 Ft -tól teljes vételárban egyfókuszú lencsék esetén. Ha progresszív lencsét vásárol, a szemüveg teljes ára 44,900 Ft.

NAGY LÁTÁSKOMFORT ALACSONY ÁRON

Az Opti24-nél felár nélkül kap extra felületkezelt műanyag szemüveglencsét. Tükröződésmentes bevonat, UV-védelem valamint karcolásmentesítő- és szennyeződéstaszító réteg és kérésre színezett lencsék: mindez benne foglaltatik a vételárban:

Egyfókuszú lencsék esetében 14 900 Ft-tól
Multifokális lencsék esetében 44 900 Ft-tól

Más optikákkal ellentétben mi mindezért nem számolunk felárat!

FELÜLETKEZELÉS FELÁR NÉLKÜL:

Tükröződésmentes bevonat (Antireflex)

Mi kizárólag tükröződésmentes bevonattal ellátott lencséket készítünk (A bevonat akár 98%-os hatékonyságú is lehet)! Ez Önnek számos előnnyel jár. A lencsék gyakorlatilag olyan látási élményt nyújtanak, mintha nem is viselne szemüveget, mivel a környezetét sokkal élesebben érzékeli, mintha reflektáló lencséket hordana. Autóvezetésnél a tükröződésmentes réteggel bevont szemüveg egyenesen nélkülözhetetlen. Vezessen akár sötétben vagy szikrázó napsütésben: a tükröződés nehezíti a látási viszonyokat és veszélyes szituációk kialakulásához vezethet. De olvasásnál, kézi munkánál vagy egyéb aprólékos, a szemet különösen igénybe vevő tevékenységnél is pihentetőbbé teszi a látást a tükröződésmentes réteggel bevont szemüveg. És ugyanezt teszi a számítógép előtt végzett munkánál is. Ugyanis ha a lencse nem felületkezelt, a monitor tükröződései hozzáadódnak a lencse tükröződéséhez és ezáltal csökkentik a kontrasztot.

Napvédő szemüvegeknél, vagyis sötétített lencséjű szemüvegeknél, a fény visszatükröződése különösen zavaró lehet: a sötét üvegen keresztül ugyanis nagyon is jól lehet őket látni. Főleg akkor válhat a saját szemünk tükörképe kellemetlenné, ha a fény hátulról érkezik.

Szemüvege ugyanis nem hat vakítóan és szemeit természetesebben lehet észlelni. A tükröződésmentes réteg minimálisra csökkenti a zavaró tükröződéseket, ugyanakkor növeli a látási komfortot.

A környezetében lévők is kedvezőnek ítélik majd meg, ha tükröződésmentes réteggel bevont szemüveget visel.

Karcolásmentesítő réteg (HardCoating)

A kemény lakkréteg ellenállóbbá teszi a műanyag szemüveglencsék felületét a karcolásokkal és a márgaképződéssel szemben. Igazán nélkülözhetetlen tehát, ha azt szeretné, hogy műanyag szemüveglencséi hosszú élettartamúak és ellenállóak legyenek. Enélkül a védőréteg nélkül egy idő után már a mindennapi szemüvegtisztítás során is finom karcolások keletkezhetnek.

UV-védelem

Minden műanyag lencsénket a legmagasabb UV-védelemmel láttuk el, mert az UV-sugárzás minden időben (akár felhős időben is) veszélyt jelent szeme retinájára. A kínálatunkban szereplő valamennyi szemüveget megrendelheti dioptriás napszemüvegként is.

Lótusz-effektus / Szennyeződéstaszító réteg (Clean Coating)

A Clean Coating vagyis a szennyeződéstaszító réteg megvédi szemüvegünket a szennyeződésektől és emellett vízlepergető hatást is kölcsönöz neki. Ennek a rendkívüli, csúcstechnológiájú szennyeződéstaszító védőrétegnek köszönhetően alakul ki az úgynevezett Lótusz-effektus. A szennyeződések egyszerűen leperegnek a lencséről, a lencse szinte önmagát tisztítja. Így Ön is tovább átlát majd rajta.

Színezett lencsék

Színezett szemüveg lencsék

Vigyen színt a lencsékbe! A színezett lencsék növelik a kontrasztot és egy egészen új látási élményt biztosítanak. És nem csak a klasszikus napszemüvegeknél.
Az Opti24-nél álmai szemüvegét színezett lencsékkel is kérheti. A színezés lehet barna, szürke, kék, a pilóta szemüvegek jellegzetes zöld árnyalata, rózsaszín, sárga vagy zöld. A színezésnél öt különböző fokozat közül választhat; az egészen halvány árnyalattól a nagyon erősig. Az online szemüvegpróba során azonnal megnézheti, hogy hogyan fog viseléskor a választott színezett lencse hatni.

De miért is válasszon színezett lencsét? Az ok igazán egyszerű: a színezett lencse fokozza a kontrasztot és ezért kültéri tevékenységeknél viselésük nagyon kényelmes. Emellett van egy másik érvünk is a színezett lencsék mellett, ami Önt is érdekelheti: a színezett lencsék nagyon divatosak!A napszemüvegek színezett lencséi védik a szemet az erős fénytől is. Erre az erősen vagy nagyon erősen színezett barna, szürke, vagy zöld színű lencsék a legalkalmasabbak.

Műanyag szemüveglencse előnyei

Műanyag szemüveg lencsék

A műanyag lencsék a 84%-os piaci jelenlétükkel lekörözik az ásványi alapanyagokból készült lencséket. Minden, az opti24-nél online megvásárolható szemüveg műanyag szemüveglencsével rendelkezik. Nem véletlenül, hiszen manapság a műanyag szemüveglencsék nagyon kemények és gyakorlatilag ugyanolyan ellenállóak, mint üvegből készült társaik.
Ez azt jelenti, hogy nem karcolódnak meg könnyen, hosszú élettartamúak és védelmet biztosítanak az UV-sugárzás és az erős fény ellen.