×

Kategória nem található

Kategória nem található

BOSS Orange szemüvegek

A Hugo BOSS márka sikertörténete 1924-ben kezdődött a németországi Metzingenben. A cég kezdetben munkaruhák gyártásával foglalkozott és csak 25 évvel később kezdtek el elegáns férfi öltönyöket gyártani, amelyek a márkát világhírűvé tették. A Hugo Boss a HUGO BOSS és a BOSS márkák mellett két másik márkanévvel is jelen van a nemzetközi divatpiacon.

Ez a BOSS Green és a BOSS Orange. A ruházati cikkek és kiegészítők mellett parfümöket is piacra dobnak.

BOSS Orange szemüvegek – egyszerűség és elegancia

A még nagyon fiatal BOSS Orange márkát 2000-ben keltette életre a cég élére abban az időben kerülő Werner Baldessarini. Különösen ezen a termékvonalon érződik egyértelműen az olasz befolyás. A BOSS Orange márka a fiatalos és laza stílust képviseli. A minőségi ruhák mellett egy egész sor divatos kiegészítőt is kínál.

Így a nemcsak márkás napszemüvegek, hanem márkás dioptriás szemüvegek is kaphatóak.

Így rendelhet egyszerűen az Opti24 webáruházból

Rendelje meg új BOSS Orange szemüvegét az Opti24-nél és mi minőségi szemüveglencsét adunk hozzá ingyenesen az Ön saját dioptriáival. A kedvező ár tartalmazza az extra erősített, tükröződésmentesítő réteggel és UV védelemmel ellátott, vízlepergető hatású lencsét is. Ha az Ön által választott BOSS Orange szemüveg mégsem lenne megfelelő, 30 napon belül visszaküldheti nekünk, ha a rendelés során feltöltötte szemészeti adatlapját vagy az orvosi receptet.

Amennyiben a rendelés során bármilyen kérdés felmerül Önben, esetleg a BOSS Orange szemüvegekről szeretne bővebb tájékoztatást kapni, bátran hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy keressen minket e-mailben.