Calvin Klein szemüvegek

Calvin Klein szemüvegek
Listázás:
Sorrend:

ck Calvin Klein szemüvegek

A névadó divattervező által 1968-ban alapított Calvin Klein divatbirodalom máig az egyik legkedveltebb közép és felső árkategóriás divatmárka. A sztárok is gyakran vonulnak pompás Calvin Klein ruhákban a vörös szőnyegen, de a mindennapok során is számos alkalommal viselnek kényelmes és nagyon divatos Calvin Klein farmert. A fiatalok körében Calvin Klein fehérneműi örvendenek nagy népszerűségnek. A ruhák mellett a Calvin Klein rengeteg más terméket is értékesít: parfümöket, cipőket, táskákat és lakberendezési tárgyakat. A márka szerelmesei ruhatárukat egy nagyszerű kiegészítővel, dioptriás Calvin Klein szemüveggel tökéletesíthetik. A Calvin Klein kollekció stílusához igazodva a cK dioptriás szemüvegeket is a finom elegancia jellemzi. A Calvin Klein szemüvegek keskeny, téglalap- és trapéz alakú keretekkel kaphatóak. 

A Calvin Klein szemüvegekre inkább a decens színezés jellemző, a finom fém részletek és a logó főleg a szemüvegek szárain találhatóak.Különösen népszerűek a cK kollekció áttetsző modelljei, amelyek enyhén színátmenetes szárral rendelkeznek. Nagy népszerűségnek örvendenek a hatalmas lencséjű Calvin Klein szemüvegek is, amelyeken a márka logóját strasszkövekkel rakták ki.

Rendeljen dioptriás cK szemüveget az Opti24-től

Találja meg kedvenc cK by Calvin Klein modelljét az Opti24 webáruházban és rendelje meg még ma saját dioptriás szemüvegét. Ehhez kizárólag szemészeti adatlapjára, vagy egy orvosi receptre van szüksége, amely az Ön dioptria adatait tartalmazza. Multifokális szemüveget szeretne rendelni? Ez is megoldható alacsony felár ellenében. Ha az Ön által választott dioptriás Calvin Klein szemüveg mégsem lenne megfelelő, 30 napon belül visszaküldheti nekünk, ha átküldi nekünk szemészeti adatlapját, vagy receptjét.

Amennyiben a rendelés során bármilyen kérdés felmerül Önben, esetleg a Calvin Klein szemüvegekről szeretne bővebb tájékoztatást kapni, bátran hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy keressen minket e-mailben.