Ray-Ban Erika RB4171

Listázás:
Sorrend:
24h
24 órán belül kiszállítjuk Önnek
24h
24 órán belül kiszállítjuk Önnek
24h
24 órán belül kiszállítjuk Önnek
24h
24 órán belül kiszállítjuk Önnek
24h
24 órán belül kiszállítjuk Önnek
24h
24 órán belül kiszállítjuk Önnek

Ray-Ban Erika

Az, aki új napszemüveget keres, biztosan nem kerülheti el a Ray-Ban márkanévvel való találkozást. Ez a márka már rég kultusz-státusszal bír és szerves része a napszemüveg-piacnak. Aki Ray-Ban napszemüveget visel, az bizony követi a divatot. A kiváló minőségű anyagok és a tökéletes kivitelezés nagyszerű kísérővé teszik, akár egy életen át. A Ray-Ban RB4171 Erika napszemüveg mindenki megjelenését csodálatosan egészít ki. Ez a kecses és kivételesen könnyű napszemüveg a sztárok egyik kedvence. A kerek, nagy méretű lencsék és az egyedi keretforma összetéveszthetetlenné teszi a Ray-Ban RB4171 Erika napszemüveget a többi napszemüveg között. Színes keret, fém szár és a kerettel színben harmonizáló szárvég – ez a Ray-Ban RB4171 Erika napszemüveg. A jobb lencsén és a szár külső részén található Ray-Ban logó teszi a Ray-Ban RB4171 Erika napszemüveget egyedivé.

Győződjön meg az Opti24-nél kapható Ray-Ban napszemüvegek sokszínűségéről, és találja meg új kedvencét!

Retróval a nappal szemben – Ray-Ban Erika

A Ray-Ban RB4171 Erika esetében két termékvonal különül el: a “Classic Erika” és a színes “Colorful Erika”, különböző anyagok és színek széles palettáját kínálva. A klasszikus modellek fekete, barna és havanna-barna köntösben kaphatóak. A Ray-ban Erika színezett lencséi zöld, szürke vagy kék színben elérhetőek. Az Erika At Collection szemüvegmodell arany színű, tükrös lencséivel összetéveszthetetlenül eredeti Ray-Ban! Még feltűnőbbek a Ray-Ban Erika napszemüvegek a “Colorful” termékvonalból, amelyek több, igen kedvelt színben kaphatóak, mint a naracssárga, lila, pink és még sorolhatnánk. Ezek színes, tükrös lencsékkel is választhatóak. Az Erika Velvet szemüvegek roppant kényelmesek. A beépítette selyemnek köszönhetően igencsak magas viselési komforttal rendelkeznek. Minden Ray-Ban Erika napszemüveg 100 %-os UV védelmet nyújt, ezen felül még erős napfényben is optimális látást biztosít.

Válassza ki kedvencét a Ray-Ban napszemüvegek közül és rendelje meg még ma új napszemüvegét az Opti24-től! Pár napon belül ki is szállítjuk Önnek. Amennyiben bármilyen kérdése van A Ray-Ban szemüvegek rendelelési folyamatát illetően, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal telefonon vagy kérdését tegye fel e-mailben. Tekintse meg hatalmas Ray-Ban dioptriás szemüveg kínálatunkat is online optikánkban.