×

Kategória nem található

Kategória nem található

Kerbholz – fából, palából és acetátból készült szemüvegek

A fémből és a műanyagból készült szemüvegkeretek mellett 2012 óta fából vagy palából készült Kerbholz keretet is választhatunk dioptriás szemüvegünkhöz. Ezekből az alapanyagokból manufaktúrákban valódi műalkotások készülnek. Férfiak és nők egyaránt megtalálhatják a hozzájuk leginkább illő cat-eye, kerek vagy trapéz alakú szemüveget. A fa különböző megmunkálása tesz minden Kerbholz szemüveget egyedivé és megismételhetetlenné. A teljes- vagy félkeretes Kerbholz szemüvegek minőségi lencsékkel ellátottak, amelyek a tökéletes látásélményt biztosítanak nap mint nap. A kollekció legkülönlegesebb darabja a fából készült Rudolph, amelynek kerek formájú kerete réteges furnérból készült és fém szárak egészítik ki. Kevésbé feltűnő a szögletes Nils szemüvegmodell. 

Minden egyes fából készült Kerbholz szemüveg többféle színben választható. Így mindenki a saját ízlésének megfelelő és arcformájához illő szemüveget választhat magának. Amennyiben szemüvege kiválasztásához segítségre lenne szüksége, keressen minket bátran! Közösen garantáltan megtaláljuk a legtökéletesebb szemüveget az Ön számára.

Dioptriás, fából készült Kerbholz szemüvegek

A Kerbholz szemüvegek magas viselési komfortot biztosítanak viselőjüknek nap mint nap. Az alacsony súly, a fejformához alkalmazkodó acetát szárvég és a rozsadementes acélból készült OBE rugók viselőjük kedvenc kiegészítőjévé teszi a Kerbholz szemüvegeket. Az Opti24 az Ön kedvenc Kerbholz kerete mellé ingyenesen biztosítja az Ön dioptriáival ellátott lencséket. Az ár számos felületkezelést is tartalmaz, mint az extra keményített felület, a Lótusz-effektus, a fényvisszavrő réteg vagy az UV védelem. Természetesen a Kerbholz szemüvegek multifokális lencsékkel is rendelhetőek. Válassza ki az Önnek leginkább tetsző Kerbholz szemüveget és adja meg a szemészeti adatlapon vagy a recepten található dioptria adatokat. Egy Kerbholz szemüveg nemcsak namcsak egy minőségi termék, hanem egy valódi dizájnerdarab, amely bármely outfitet megkoronáz.

Próbáljon fel minél több Kerbholz szemüveget a virtuális szemüvegpróba segítségével, hogy kiválaszthassa az Önhöz leginkább illőt. Amennyiben bármilyen kérdése van a Kerbholz szemüvegekkel kapcsolatban, hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy keressen minket e-mailben. Ön egy valódi Kerbholz rajongó? Akkor fedezze fel a Kerbholz napszemüvegek széles választékát is az Opti24 webáruházban.