×

Kategória nem található

Kategória nem található

Lacoste szemüvegek – a nagy múltú márka

Minden idők leghíresebb pólóingjének megalkotója René Lacoste teniszbajnok volt. A 30-as években André Gillerrel együtt tervezte meg a Lacoste pólóinget, amely a teniszezőknek játék közben nagyobb mozgásszabadságot biztosít. René Lacoste egy újságírótól az “Aligátor” becenevet kapta, így született meg a márka híres emblémája. A Lacoste cég a 60-as években indult virágzásnak, és napjainkra a világ egyik legnagyobb divatházává vált. 

A Lacoste márka már rég nem csak a golf, tenisz vagy a vitorlázás szerelmeseinek kedvence. Világszerte rengeteg ember választja ezt a márkát szabadidős sporttevékenységhez.A Lacoste a klasszikus pólóingek mellett hatalmas divatkollekciót és számos kiegészítőt kínál, beleértve a Lacoste dioptriás és napszemüvegeket is.

Lacoste szemüvegek – a sportos elegancia

A divatmárka által kínált kiegészítők közül az egyik legkedveltebb a Lacoste szemüveg. Letisztult és sportos dizájn jellemző az egész Lacoste kollekcióra, így a Lacoste szemüvegekre is. A Lacoste a teljes szemüvegkeretek mellett néhány keret nélküli szemüveget is kínál. A Lacoste márkára jellemző a decens, egyszerű keret és a feltűnő színű szár kombinációja. A szemüveghez színben passzoló embléma a szár külső részén található, ami egyben egy feltűnő dizájnelem is. A kétszínű Lacoste szemüvegek harsány neonszínekben és visszafogott földszínekben is kaphatóak.

Rendelje meg új Lacoste szemüvegét az Opti24-nél és mi felár nélkül minőségi szemüveglencsét adunk hozzá az Ön saját dioptriáival. A kedvező ár tartalmazza az extra erősített, tükröződésmentesítő réteggel és UV védelemmel ellátott, vízlepergető hatású lencsét is. Felár ellenében multifokális lencséket is rendelhet, vagy vékonyítást is igényelhet. Amennyiben a rendelés során bármilyen kérdés felmerül Önben, esetleg a Lacoste dioptriás szemüvegekről szeretne bővebb tájékoztatást kapni, bátran hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy keressen minket e-mailben vagy chaten. Kedveli a Lacoste márkát? Fedezze fel Lacoste napszemüveg kollekciónkat is!