×

Polo Ralph Lauren szemüvegek

Polo Ralph Lauren szemüvegek

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

Polo Ralph Lauren szemüvegek

Az amerikai divatmogul, a Polo Ralph Lauren 40 évvel ezelőtt egy nyakkendő-kollekcióval indult hódító útjára. A Polo Ralph Lauren ma a luxussal átitatott, sportos divatot képviseli és vásárlóit minőségi anyaghasználattal és termékei tökéletes kivitelezésével győzi meg. Ralp Lauren egyedi módon ötvözi az időtálló dizájnt a legfényűzőbb anyagok felhasználásával, így megteremtve a modern, de mégis időtálló kollekciók különleges keverékét.

A Polo Ralph Lauren kiegészítő-kollekció nem nélkülözheti a dioptriás szemüvegek vagy a napszemüvegek színes palettáját. A Polo Ralph Lauren dizájner szemüveg kollekciói férfi szemüvegkeretek sokaságát vonultatják fel. Kollekciónként változik, hogy a szemüvegek szárán a logó, az “LR” rövidítés jelenik-e meg, sőt a betűtípus is változó.

Rendeljen dioptriás Polo Ralph Lauren szemüveget az Opti24-től

A Polo Ralph Lauren dioptriás szemüvegei a finom eleganciát képviselik és számos öltözködési stílussal kombinálhatóak. Webáruházunkban különböző lencseformájú, dioptriás szemüvegeket talál félkeretes vagy teljes keretes kivitelben. Kínálatunk nagyon széleskörű: a klasszikus olvasószemüvegektől a széles keretes Polo Ralph Lauren szemüvegekig, a klasszikustól a színes változatig. Válassza ki kedvenc Polo Ralph Lauren szemüvegét és mi az Ön dioptriáival készített, minőségi lencsét adunk hozzá ingyenesen. Ehhez mindössze az Ön szemészeti adatlapján szereplő értékek szükségeltetnek. Az árban foglaltatik a tükröződésmentesítő réteg, az UV védelem, az extra erősítés és a szennyeződés- és portaszító réteg. A rendelés során akár prémium progresszív (multifokális) lencséket vagy más extra felületkezelésű lencséket is választhat a megadott felár ellenében. A lencséket erre specializált németországi műhelyünkben helyezzük az ön által választott keretbe, és ezután postázzuk Önnek.

Amennyiben a rendelés során bármilyen kérdés felmerül Önben, esetleg a Polo Ralph Lauren szemüvegekről szeretne bővebb információt kapni, hívja bátran ügyfélszolgálatunkat, vagy keressen minket e-mailben.