×
Ez a weboldal sütiket használ, a folytatással hozzájárulsz ezen adatok használatához. További információ

Opti24 visszavásárlási garancia

Posted by akos 2016/07/25 0 Comment(s) Hasznos tanácsok,

Szemüveg visszavásárlási garancia

Általános 14 napos elállási jog

Általános esetben a fogyasztó és vállalkozási közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján internetes vásárlás esetén a vásárlót 14 napos úgynevezett elállási jog illeti meg. Ez alól 29§ c pontja örtelmöben kivétel az olyan nem előre gyártott termék, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak. Mivel az általunk gyártott dioptriás szemüvegek ill. dioptriás napszemüvegek az előbbi kivétel szabálya alá esnek, ügyfeleink elégedettségét az "Opti24 extra visszavásárlási garancia" szolgáltatásunkkal tudjuk biztosítani.

Opti24 extra visszavásárlási garancia

Sikerült kiválasztania az Önnek megfelelő szemüveget és szívesen meg is rendelné, ám nem teljesen biztos abban, hogy a modell jól-e fog állni, valóban megfelel-e majd elképzeléseinek?
Nem kell aggódnia! Ügyfeleink maximális elégedettsége érdekében 30 napos visszavásárlási garanciét nyújtunk minden termékünkre!

Ahhoz, hogy Ön is részesüljön 30 napos visszavásárlási garanciánkban midössze annyit kell tennie, hogy a megrendelést követően közvetlenül (2 óran belül) átküldi szemészeti adatlapja másolatát (szkennelt vagy fényképezett, jól olvasható) minden szükséges adatával a info@opti24.hu e-mail címre.

A 30 napos határidő kezdete a szemüveg kézhezvételi napja. Bármely kérdés ill. kétség esetén lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.