Ray-Ban Wayfarer RB2140

Listázás:
Sorrend:
24h
24 órán belül kiszállítjuk Önnek
24h
24 órán belül kiszállítjuk Önnek
24h
24 órán belül kiszállítjuk Önnek
24h
24 órán belül kiszállítjuk Önnek
24h
24 órán belül kiszállítjuk Önnek

Ray-Ban Wayfarer RB2140

Letisztult, időtlen és mégis titokzatos – ez a Ray-Ban Wayfarer, ahogy az 1950-es évek óta ismerjük. Ez a klaszikus szemüvegmodell több mint 60 éve nyűgöz le és inspirál bennünket, újból és újból. Kezdetben a Ray-Ban Wayfarer RB2140 trabéz alakja radikálisnak volt mondható, viszont ma már minden idők leggyakrabban hordott szemüvegmodelljéről beszélhetünk. Az RB2140 napszemüveg megszületésével törte át a Ray-Ban a fém szemüvegkeretek egyeduralmát és elsőként dobott piacra könnyű, műanyag keretes szemüveget.

Egyetlen más teljes keretes szemüveg sem olyan jellegzetes, sokoldalú és ugyanakkor visszafogott, mint a Ray-Ban Wayfarer RB2140. Férfi vagy nő, bevásárlókörút vagy egy elegáns gálaest, rövid farmer vagy kis fekete ruha – a Wayfarer az alkalmazkodás művésze a szemüvegek között.

Az összetéveszthetetlen klasszikus – Ray-Ban Wayfarer RB2140

Több, mint 60 éves és változatosabb mint valaha! Az eredeti Wayfarer család három különböző változatban kapható. A “Timeless Wayfarer” a nagy legenda az eredeti Ray-Ban Wayfarer modellek között. Klasszikus feketében, barna foltosban, használt hatásúban vagy borjúbőr bevonatosban – légy merész és higgy magadban! A színes legendával, a “Colorful Wayfarer”-rel színesebb a világ is. A színes, tükrös lencsék segítségével elbújhatsz a kíváncsi pillantások elől és zavartalan látásélmenyben lesz részed. A farmerbevonattal készített Wayfarer modellek pedig egyedi megjelenést biztosítanak.