×

Kategória nem található

Kategória nem található

Fából készült Wood Fellas szemüvegek az Opti24-től

Fa hatású keretet bárki tud gyártani, eredeti fából készült keretet csak a Wood Fellas! A fából készült szemüveg a legújabb trend a szemüvegpiacon és minden szempontól meggyőző. A Wood Fellas egyesíti a természet szeretetét a városi stílussal. A Wood Fellas szemüvegkülönlegességei értékes, valódi fából (ébenfa, diófa, zebrano és mahagóni) valamint bivalyszarvból készülnek.E nemes anyagokból kézzel készülnek a stílusos szemüvegkeretek. Mivel a fa természetes anyag, soha nem néz ki ugyanúgy, ezért minden fából készült Wood Fellas szemüveg egyedi darab. Az összes alapanyag fenntartható forrásból származik. A szemüvegkészítésnél felhasznált fa olyan kicsi, hogy azt a bútorgyártók már nem tudják feldolgozni. Rugós szára kényelmes társsá teszi a mindennapos viselés során.

Aki fából készült Wood Fellas szemüveget visel, az a fenntarthatóság mellett teszi le a voksát, valamint azt is bizonyítja, hogy jó érzéke van a divathoz.

Kézzel készített dioptriás szemüvegek valódi fából

A Wood Fellas fa- és szarukeretes szemüvegei minden népszerű keretformában kaphatóak. Lehet kerek, szögletes, vagy akár Wayfarer formájú is – a Wood Fellas minden arcformához készít szemüveget. A Wood Fellas szemüvegek valódi fából (ébenfa, diófa, zebrano és mahagóni), palából, acetátból és valódi bivalyszarvból készülnek. Az anyagok elegye tökéletes harmóniát képez és a legmegfelelőbb viselési komfortot biztosítja. A bivalyszarvból készült szemüvegekhez egy speciális ápolókrémet is adunk, amelytől szép, fényes marad a keret. Az OBE zsanérok biztosítják a szárak rugalmasságát, valamint egy elegáns dizájnelemet is képeznek. Az egyedi Wood Fellas szemüvegek számtalan munkaóra és munkafolyamat eredményeként készülnek el. Minden egyes Wood Fellas modell saját nevet és ezzel egyedi történetet is kap.

Válassza ki kedvencét a Wood Fellas szemüvegek közül az Opti24 webáruházban és tapasztalja meg egy kézzel készített, minőségi szemüveg előnyeit. Fedezze fel a Wood Fellas napszemüvegeket is!